Kayak merkezi hafta sonu doldu taştı

Kayak merkezi hafta sonu doldu taştı ARDAHAN – BHA Bölgenin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Yalnızçam Kayak merkezi, hafta sonu kayak severlerin akınına uğradı. Okullarında tatil olması nedeniyle hafta sonu Yalnızçam Kayak merkezinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Bölgenin tesis ve kar kalitesi olarak sayılı tesislerinden biri olan Yalnızçam Kayak Tesislerine akın eden yerli ve yabancı...

Kayak merkezi hafta sonu doldu taştı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayak merkezi hafta sonu doldu taştı

ARDAHAN – BHA

Bölgenin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Yalnızçam Kayak merkezi, hafta sonu kayak severlerin akınına uğradı. Okullarında tatil olması nedeniyle hafta sonu Yalnızçam Kayak merkezinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Bölgenin tesis ve kar kalitesi olarak sayılı tesislerinden biri olan Yalnızçam Kayak Tesislerine akın eden yerli ve yabancı turistler, burada kayak ve snowboard yapmanın keyfini yaşarken, çocuklarda kızaklarıyla sömestr tatillerini doyasıya yaşadılar.

Yalnızçam Kayak merkezi yöneticisi Hükümdar Baydar, hafta sonu yaşanan yoğunluktan memnun olduğunu açıklayarak şunları söyledi, “Bölgemize yağan kar ile hafta sonları sezonun en yoğun günlerini yaşıyoruz. Bugün de çok sayıda misafirimiz vardı. Özellikle çocuklar aileleriyle geldi. Dolu dolu bir hafta sonu geçirdik. Kristal karda kayak yapmak isteyenleri buraya bekliyoruz” dedi.

Ardahan’ın önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Yalnızçam Kayak merkezine şehir merkezinden ücretsiz servis sağlayan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e teşekkür eden vatandaşlar, hafta sonlarını ailecek tatil yapmanın keyfini yaşıyorlar.

Kayak merkezi hafta sonu doldu taştı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.